tr?id=527752804427855&ev=PageView&noscript=1 Segítség álláskeresőknek

Erdélyi magyar álláskereső portál. ,

Ujmunkahely 01

Így tedd még jobbá az első napod az új munkahelyen

 

Szóval írtál egy kiváló CV-t, összeállítottál egy megfelelő ruhatárat és sikeresen vetted az akadályokat az állásinterjún - új állást kaptál! Gratulálunk, de… mi lesz most?

Cv Tippek 01

10 tipp egy jobb önéletrajzhoz

Amikor új állás után nézünk, szinte minden esetben az önéletrajz a belépőnk: ez az első kép, amit magunkról mutatunk, sokszor ez alapján dől el, hogy behívnak-e egy beszélgetésre. Éppen ezért legfőbb érdekünkben áll, hogy az az önéletrajz jó legyen - de hogyan lássunk hozzá.

Egy jó önéletrajzot összerakni nem bonyolult, ha már egyszer tudjuk, hogyan kell. Igazából annyi a teendőnk, hogy írjuk össze az összes tanulmányunkat, képességünket és tapasztalatunkat, majd válogassuk ki azokat, amik a leginkább megfelelnek a megcélzott állásnak.

 

Oltozkodes2

Öltözködési tanácsok állásinterjúra

Milyen ruhát vegyek fel interjúra?  Mi illik és mi nem öltözködés szempontjából, ha állásinterjúra készülök? Hasonló kérdések foglalkoztathatják azt, aki épp állásinterjúra készül.

Egy állásinterjú egymagában stresszel jár, mivel mindenki szeretne megfelelni az interjún elhangzott kérdéseknek, egy adott munkakör elvárásainak, ezért sokszor kevesebb hangsúlyt kap az öltözék, amelyben meg szeretnénk jelenni. Mivel nagyon fontos az első benyomás, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit öltünk magunkra.

Íme néhány tipp nőknek és férfiaknak, hogy egy kifogástalan megjelenéssel is közelebb kerüljenek álmaik munkájához.

 

Allasinterju 02

Így készülj az állásinterjúra

Ha tetszett a leendő munkaadódnak az önéletrajzod, és sikeresen eljutottál egy állásinterjúra, akkor nem árt oda felkészülten érkezni. A megfelelő öltözködésről itt olvashatsz bővebben, most azonban néhány szokványos kérdést veszünk sorra, valamint azt, hogyan lehet ezekre megfelelő válaszokkal készülni. Azt is megnézzük, te milyen kérdéseket tehetsz fel, hiszen egy állásinterjú nem egyoldalú esemény.


Kövess Facebookon